Review Mesin Basuh Washer Dryer boleh keringkan Terus

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
6

Wishlist Tahun 2022.. insyaAllah 🤲🏻

Bibik idaman setiap wanita.. Mesin basuh boleh keringkan teruss. Masuk baju, tekan2 tinggal. Kita tinggal lipat jer nanti, tak payah jemur-jemur🥰
.
.
Kalau orang tanya saya apa keutamaan saya sekarang? Saya akan jawab, kalau saya mampu, saya nak beli peralatan letrik dan apa² saja mesin yang memudahkan kerja/rutin harian saya. Benda yang pakai hari², rutin membersih yang kena buat setiap hari, tak salah untuk kita memilih utk memudahkan diri sendiri.

Kalau org tanya apa lagi saya nak? Ada 2 yang saya target. Saya nak mesin lipat kain dan mesin basuh pinggan. Bukan sebab malas tapi benda² ini amat memudahkan hidup saya. Amat² membantu memendekkan masa. Masa yg ada boleh guna buat benda lain.

Mesin ni dah hampir 4 bulan saya pakai. Masukkan pakaian sebelum turun kerja, balik kerja angkat dan lipat saja lagi. Dia basuh dan keringkan sekaligus. Tak perlu jemur. Sebelum ni ada dryer juga, tapi agak leceh sbb asing². Kena keluarkan dari mesin basuh dan masuk dalam dryer. Saya selalu lupa. Yang ini 2 in 1, sekali jalan👍. Vacum pun sama, dia jalan dan vacum sendiri seluruh rumah.

Dalam usia begini, saya nak less stress. Saya nak nikmati apa yang belum pernah saya nikmati sejak kecil. Ini bukan posting blagak, tapi lebih kepada niat nak kurangkan stress, usaha nak mudahkan diri sendiri. Kalau bukan kita sendiri yg bantu diri sendiri… sapa lagi kann… ❤️❤️❤️

LG Washer Dryer

Shopee: https://shp.ee/uv8vnmz
Lazada: https://cutt.ly/vUP3ftb

Kredit: Nancy Maria

Leave a Reply

Scroll to Top

Terbaru..

share with the world

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
%d bloggers like this: