Rumahtangga

sakit bersalin

Panduan Solat Perempuan Sakit Bersalin

Panduan Solat Perempuan Sakit Bersalin ini akan berkongsi dengan semua bagaimana untuk para wanita di luar sana untuk mengerjakan solat ketika sedang sakit bersalin. Ramai yang terlepas pandang akan hal ini. Sedangkan solat ialah tiang agama untuk semua orang Islam. Ianya wajib dikerjakan walaupun pada perempuan ketika sakit bersalin. Fatwa Mengenai Solat Perempuan Sakit Bersalin …

Panduan Solat Perempuan Sakit Bersalin Read More »

4 Rahsia Rumahtangga Bahagia

4 Rahsia Rumahtangga Bahagia ini akan memberikan anda tips supaya rumahtangga anda menjadi lebih harmoni. Tips ini bukan sahaja boleh diamalkan oleh pasangan yang baharu sahaja berkahwin malahan kepada pasangan yang sudah lama berkahwin. Walaupun sudah lama berkahwin tips ini sangat berguna kerana dapat mengutuhkan lagi hubungan pasangan. Tips Rumahtangga Bahagia dengan Menerima Seadanya Rumahtangga …

4 Rahsia Rumahtangga Bahagia Read More »

6 Rahsia Perkahwinan Bahagia 5 tahun pertama

Okay, ramai sekarang ni telah melangsungkan perkahwinan. Ni Rahsia Perkahwinan bahagia yang saya nak kongsikan pada mereka yang baru melangsungkan perkahwianan. Rahsia Perkahwinan Bahagia: Suami pandai mengawal Emosi Jadi, biasanya baru berkahwin ni, masing masing tak faham lagi isi hati. Jadi ada yang tak pandai mengawal emosi. Ada yang suka menangis, suka marah marah, sedangkan …

6 Rahsia Perkahwinan Bahagia 5 tahun pertama Read More »

Rupanya Ini sebabnya Suri Rumah ini Review Mesin Basuh Washer Dryer LG

Basuh baju tak perlu pening nak fikir jemur, suri rumah ini bagi sebab kenapa Mesing Basuh Washer Dryer ini jimat berganda.. Tak perlu peka Mesin Basuh Washer Dryer LG ini Jika dulu, dalam masa satu jam membasuh baju, aku sentiasa kena peka.. Leka buat kerja lain tak siap lah baju dalam mesin tu.. Siap basuh …

Rupanya Ini sebabnya Suri Rumah ini Review Mesin Basuh Washer Dryer LG Read More »

feet, bed, sleep

Tips mudah hamil: 5 cara bersetubuh untuk mendapatkan bayi

Bila baru berkahwin, banyak perkara kita perlu belajar cara bersetubuh untuk mendapatkan bayi. Tips mudah hamil dengan bersetubuh atau berjimak bersama pasangan suami isteri kita dengan cara yang betul, mengikut aturan islam iaitu cara yang Allah redha, seterusnya membantu untuk mudah hamil. Untuk yang baru berkahwin, kali pertama nak bersetubuh mesti tahu cara bersetubuh untuk …

Tips mudah hamil: 5 cara bersetubuh untuk mendapatkan bayi Read More »

Kebahagiaan saya harini musnah kerana terlampau percayakan org yg sangat rapat dgn saya.

Maaf kalau posting ini menganggu, hanya utk kesedaran kaum wanita dan pesanan agar korg berjaga-jaga dengan org sekelilingi. Kebahagiaan saya harini musnah kerana terlampau percayakan org yg sangat rapat dgn saya. Setiap kali menemani suami ke class marketing di KL, saya kesian melihat dia keseorangan dan tak ada kawan..saya cuba utk mendekati dia dan berkawan …

Kebahagiaan saya harini musnah kerana terlampau percayakan org yg sangat rapat dgn saya. Read More »

Pengalaman guna Washer Dryer Samsung dari CgNa

REVIEW WASHER + DRYER SAMSUNG QUICKDRIVE Selamat membaca Alhamdulillah dah 6 bulan guna mesin ni.. Setakat ni sangat memudahkan dan membahagiakan hati CgNa ❤️ Semudah 123 ? Masuk baju Masuk sabun Pusing² Button Tunggu Siap Angkat Tinggal Lipat ? 1. MASA ⏰ Diakui berbanding dengan penggunaan mesin dobi luar.. Mesin W+D ni lebih lama sikit …

Pengalaman guna Washer Dryer Samsung dari CgNa Read More »

Ajal yang tak disangka, Suami meninggal ketika isteri sedang merajuk..

Berdasarkan penulisan Firdaus Mohtar, menceritakan seorang isteri sedang merajuk. Dan berkeras untuk merajuk. Sedangkan suami telah pun memujuk. Tidak sangka, esoknya suami telah pergi buat selamannya tanpa sempat layan suami dengan baik. AJAL YANG TAK DISANGKA “Biasalah isteri kadang-kadang merajuk kan,” kata dia sambil kesat air mata. Aku yang tadi boleh lagi membentuk senyum dah …

Ajal yang tak disangka, Suami meninggal ketika isteri sedang merajuk.. Read More »

Today is the saddest day of my life. As a Doctor, I have handled so many pregnant women in Labour..

Today is the saddest day of my life. As a Doctor, I have handled so many pregnant women in Labour and every time am in the delivery room I always pray to Allah to bless all mothers. The pain women go through in the delivery room is undescribable and this does not include the 9 …

Today is the saddest day of my life. As a Doctor, I have handled so many pregnant women in Labour.. Read More »

Scroll to Top

Terbaru..

share with the world

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin