Rumahtangga

suami yang curang

Suami Yang Curang-Bahagian 2

Suami Yang Curang-Bahagian 2 ini merupakan sambungan dari cerita suami yang curang bahagian yang pertama. Kita sedikit sebanyak telah mengetahui kisah kehidupan rumah tangga Diana dan suaminya. Pada bahagian yang pertama kita dapat mengetahui tentang sesi perkenalan Diana dan suaminya melalui media sosial. Diana mengakui bahawa perkahwinannya ini merupakan episod duka dalam sejarah hidupnya. Diana …

Suami Yang Curang-Bahagian 2 Read More »

suami yang curang

Suami Yang Curang Bertopengkan Nafsu- Bahagian 1

Suami Yang Curang Bertopengkan Nafsu ini merupakan sebuah kisah rumah tangga yang ingin admin kongsikan kepada anda semua. Admin harapkan anda mendapatkan sesautu yang bermanfaat daripada kisah ini. Sering kali kita dengar atau melihat di depan mata sendiri tentang kes-kes suami curang dalam kehidupan ini. Jika anda seorang suami maka kisah ini sepatutnya menjelaskan anda …

Suami Yang Curang Bertopengkan Nafsu- Bahagian 1 Read More »

sakit bersalin

Panduan Solat Perempuan Sakit Bersalin

Panduan Solat Perempuan Sakit Bersalin ini akan berkongsi dengan semua bagaimana untuk para wanita di luar sana untuk mengerjakan solat ketika sedang sakit bersalin. Ramai yang terlepas pandang akan hal ini. Sedangkan solat ialah tiang agama untuk semua orang Islam. Ianya wajib dikerjakan walaupun pada perempuan ketika sakit bersalin. Fatwa Mengenai Solat Perempuan Sakit Bersalin …

Panduan Solat Perempuan Sakit Bersalin Read More »

4 Rahsia Rumahtangga Bahagia

4 Rahsia Rumahtangga Bahagia ini akan memberikan anda tips supaya rumahtangga anda menjadi lebih harmoni. Tips ini bukan sahaja boleh diamalkan oleh pasangan yang baharu sahaja berkahwin malahan kepada pasangan yang sudah lama berkahwin. Walaupun sudah lama berkahwin tips ini sangat berguna kerana dapat mengutuhkan lagi hubungan pasangan. Tips Rumahtangga Bahagia dengan Menerima Seadanya Rumahtangga …

4 Rahsia Rumahtangga Bahagia Read More »

6 Rahsia Perkahwinan Bahagia 5 tahun pertama

Okay, ramai sekarang ni telah melangsungkan perkahwinan. Ni Rahsia Perkahwinan bahagia yang saya nak kongsikan pada mereka yang baru melangsungkan perkahwianan. Rahsia Perkahwinan Bahagia: Suami pandai mengawal Emosi Jadi, biasanya baru berkahwin ni, masing masing tak faham lagi isi hati. Jadi ada yang tak pandai mengawal emosi. Ada yang suka menangis, suka marah marah, sedangkan …

6 Rahsia Perkahwinan Bahagia 5 tahun pertama Read More »

Rupanya Ini sebabnya Suri Rumah ini Review Mesin Basuh Washer Dryer LG

Basuh baju tak perlu pening nak fikir jemur, suri rumah ini bagi sebab kenapa Mesing Basuh Washer Dryer ini jimat berganda.. Tak perlu peka Mesin Basuh Washer Dryer LG ini Jika dulu, dalam masa satu jam membasuh baju, aku sentiasa kena peka.. Leka buat kerja lain tak siap lah baju dalam mesin tu.. Siap basuh …

Rupanya Ini sebabnya Suri Rumah ini Review Mesin Basuh Washer Dryer LG Read More »

feet, bed, sleep

Tips mudah hamil: 5 cara bersetubuh untuk mendapatkan bayi

Bila baru berkahwin, banyak perkara kita perlu belajar cara bersetubuh untuk mendapatkan bayi. Tips mudah hamil dengan bersetubuh atau berjimak bersama pasangan suami isteri kita dengan cara yang betul, mengikut aturan islam iaitu cara yang Allah redha, seterusnya membantu untuk mudah hamil. Untuk yang baru berkahwin, kali pertama nak bersetubuh mesti tahu cara bersetubuh untuk …

Tips mudah hamil: 5 cara bersetubuh untuk mendapatkan bayi Read More »

Kebahagiaan saya harini musnah kerana terlampau percayakan org yg sangat rapat dgn saya.

Maaf kalau posting ini menganggu, hanya utk kesedaran kaum wanita dan pesanan agar korg berjaga-jaga dengan org sekelilingi. Kebahagiaan saya harini musnah kerana terlampau percayakan org yg sangat rapat dgn saya. Setiap kali menemani suami ke class marketing di KL, saya kesian melihat dia keseorangan dan tak ada kawan..saya cuba utk mendekati dia dan berkawan …

Kebahagiaan saya harini musnah kerana terlampau percayakan org yg sangat rapat dgn saya. Read More »

Pengalaman guna Washer Dryer Samsung dari CgNa

REVIEW WASHER + DRYER SAMSUNG QUICKDRIVE Selamat membaca Alhamdulillah dah 6 bulan guna mesin ni.. Setakat ni sangat memudahkan dan membahagiakan hati CgNa ❤️ Semudah 123 ? Masuk baju Masuk sabun Pusing² Button Tunggu Siap Angkat Tinggal Lipat ? 1. MASA ⏰ Diakui berbanding dengan penggunaan mesin dobi luar.. Mesin W+D ni lebih lama sikit …

Pengalaman guna Washer Dryer Samsung dari CgNa Read More »

Scroll to Top

Terbaru..

share with the world

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin