Rumahtangga

Rupanya Ini sebabnya Suri Rumah ini Review Mesin Basuh Washer Dryer LG

Basuh baju tak perlu pening nak fikir jemur, suri rumah ini bagi sebab kenapa Mesing Basuh Washer Dryer ini jimat berganda.. Tak perlu peka Mesin Basuh Washer Dryer LG ini Jika dulu, dalam masa satu jam membasuh baju, aku sentiasa kena peka.. Leka buat kerja lain tak siap lah baju dalam mesin tu.. Siap basuh …

Rupanya Ini sebabnya Suri Rumah ini Review Mesin Basuh Washer Dryer LG Read More »

feet, bed, sleep

Tips mudah hamil: 5 cara bersetubuh untuk mendapatkan bayi

Bila baru berkahwin, banyak perkara kita perlu belajar cara bersetubuh untuk mendapatkan bayi. Tips mudah hamil dengan bersetubuh atau berjimak bersama pasangan suami isteri kita dengan cara yang betul, mengikut aturan islam iaitu cara yang Allah redha, seterusnya membantu untuk mudah hamil. Untuk yang baru berkahwin, kali pertama nak bersetubuh mesti tahu cara bersetubuh untuk …

Tips mudah hamil: 5 cara bersetubuh untuk mendapatkan bayi Read More »

Kebahagiaan saya harini musnah kerana terlampau percayakan org yg sangat rapat dgn saya.

Maaf kalau posting ini menganggu, hanya utk kesedaran kaum wanita dan pesanan agar korg berjaga-jaga dengan org sekelilingi. Kebahagiaan saya harini musnah kerana terlampau percayakan org yg sangat rapat dgn saya. Setiap kali menemani suami ke class marketing di KL, saya kesian melihat dia keseorangan dan tak ada kawan..saya cuba utk mendekati dia dan berkawan …

Kebahagiaan saya harini musnah kerana terlampau percayakan org yg sangat rapat dgn saya. Read More »

Pengalaman guna Washer Dryer Samsung dari CgNa

REVIEW WASHER + DRYER SAMSUNG QUICKDRIVE Selamat membaca Alhamdulillah dah 6 bulan guna mesin ni.. Setakat ni sangat memudahkan dan membahagiakan hati CgNa ❤️ Semudah 123 😁 Masuk baju Masuk sabun Pusing² Button Tunggu Siap Angkat Tinggal Lipat 🥰 1. MASA ⏰ Diakui berbanding dengan penggunaan mesin dobi luar.. Mesin W+D ni lebih lama sikit …

Pengalaman guna Washer Dryer Samsung dari CgNa Read More »

Ajal yang tak disangka, Suami meninggal ketika isteri sedang merajuk..

Berdasarkan penulisan Firdaus Mohtar, menceritakan seorang isteri sedang merajuk. Dan berkeras untuk merajuk. Sedangkan suami telah pun memujuk. Tidak sangka, esoknya suami telah pergi buat selamannya tanpa sempat layan suami dengan baik. AJAL YANG TAK DISANGKA “Biasalah isteri kadang-kadang merajuk kan,” kata dia sambil kesat air mata. Aku yang tadi boleh lagi membentuk senyum dah …

Ajal yang tak disangka, Suami meninggal ketika isteri sedang merajuk.. Read More »

Today is the saddest day of my life. As a Doctor, I have handled so many pregnant women in Labour..

Today is the saddest day of my life. As a Doctor, I have handled so many pregnant women in Labour and every time am in the delivery room I always pray to Allah to bless all mothers. The pain women go through in the delivery room is undescribable and this does not include the 9 …

Today is the saddest day of my life. As a Doctor, I have handled so many pregnant women in Labour.. Read More »

Today is the saddest day of my life. As a Doctor, I have handled so many pregnant women in Labour..

Today is the saddest day of my life. As a Doctor, I have handled so many pregnant women in Labour and every time am in the delivery room I always pray to Allah to bless all mothers. The pain women go through in the delivery room is undescribable and this does not include the 9 …

Today is the saddest day of my life. As a Doctor, I have handled so many pregnant women in Labour.. Read More »

Buat isteri² di luar sana yg masih belum mengandung setelah bernikah buat berberapa ketika.

Aku nak beri sedikit motivasi buat isteri² di luar sana yg masih belum mengandung setelah bernikah buat berberapa ketika.Memang awal pernikahan, kita mengharapkan sgt² kehadiran zuriat. Kita akan lalui fasa menunggu agar tak datang period pada setiap bulan yg berlalu.Tapi setelah 6 bulan kawen, tak ada lagi tanda² akan mengandung, malah period datang macam biasa …

Buat isteri² di luar sana yg masih belum mengandung setelah bernikah buat berberapa ketika. Read More »

“Abang keluar sekarang! Saya tak suka tengok muka abang!”

“Abang keluar sekarang! Saya tak suka tengok muka abang!” Saya ambil kunci. Ambil anak dan masuk kereta. Isteri call ‘Abang pergi mana? Kenapa tinggalkan saya?’ Allahu. Saya patah balik dan masuk rumah. “Kalau nak keluar, keluarlah. Saya tak paksa pun abang nak pergi mana!” Saya duk depan pintu. Serba salah nak keluar ke nak masuk …

“Abang keluar sekarang! Saya tak suka tengok muka abang!” Read More »

Scroll to Top

Terbaru..

share with the world

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin