5 Jenis Pandangan Lelaki Kepada Wanita

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
92
Jenis Pandangan Lelaki

5 Jenis Pandangan Lelaki Kepada Wanita ini akan berkongsi dengan wanita-wanita di luar sana yang sering dipandang oleh para jejaka di luar sana. Penulisan ini akan membantu anda untuk mengetahui sebab sebenar kenapa mereka suka pandang anda.

Pasti semua orang ingin hidup dalam keadaan mempunyai pasangan. Tidak ada orang yang boleh sendiri bak kata pepatah Bahasa Inggeris. Betul atau tidak pepatah yang satu ini adalah bergantung kepada setiap individu.

Ini kerana ada juga orang yang memang boleh hidup tanpa pasangan dalam hidupnya. Mereka ini memang orang-orang yang sangat tinggi sifat berdikarinya.

Terkadang mereka jadi begini disebabkan oleh sudah berputus asa dengan kehidupan cinta mereka. Menghadapi masalah cinta yang berterusan telah membuatkan hati mereka mati dalam percintaan.

Jadi pada kali ini, admin akan berkongsi berkenaan dengan 5 Jenis Pandangan Lelaki Kepada Wanita.

Curi-Curi Pandang Adalah Antara Jenis Pandangan Lelaki

Dalam kehidupan kita ini pasti anda pernah perasan dengan seseorang lelaki yang akan curi-curi pandang dengan anda. Curi-curi pandang ini juga merupakan bahagian daripada bahasa tubuh seseorang. Kerana curi-curi pandang ini mempunyai maksud yang tersendiri.

Jenis Pandangan Lelaki

Begitu juga dalam alam percintaan. Pasti anda pernah rasa bahawa ada orang yang sedang melihat anda. Dan apabila anda mencari pasti akan ada lelaki yang sedang melihat anda.

Kemudiannya anda akan mula mengambil perhatian dengan orang yang suka curi-curi pandang tersebut. Lelaki yang mempunyai perasaan terhadap anda akan menggunakan mata sebagai alat pertama untuk memikat hati anda.

Apa pun anda kena sentiasa berjaga-jaga. Jika mereka yang mencuri padang anda ini mempunyai pandangan yang menyeramkan, maka lelaki tersebut mempunyai niat yang jahat terhadap anda.

Menggunakan Eye Contact Termasuk Jenis Pandangan Lelaki

Eye contact ini merupakan hal yang dikira penting dalam hidup ini. Kerana ianya juga melambangkan bahasa tubuh seseorang. jika anda seorang yang menceburi bidang profesional, ianya akan melambangkan keperibadian anda kepada orang lain.

Anda juga boleh melihat lelaki yang mempunyai perasaan kepada anda akan selalu membuat eye contact kepada anda.

Mereka melakukan hal yang demikian untuk membuat anda perasan akan kewujudan mereka dalam hidup anda. Pada permulaan lelaki memang malu untuk meluahkan perasaan yang terbuku dalam hati mereka.

Jenis Pandangan Lelaki

Kerana begitulah personaliti seorang lelaki.

Mereka anda membuat eye contact dengan anda sehingga anda malu. Hal ini seperti babak-babak dalam filem ataupun drama.

Pandangan Macho Dan Juga Cool Termasuk Dalam Jenis Pandangan Lelaki

Lelaki memang terkenal dengan sifat macho yang tinggi dalam diri mereka. Mereka juga akan menggunakan pandangan macho dan cool ini untuk menambat hati anda agar menjadi pasangan hidup mereka.

Hampir semua lelaki berfikir bahawa sifat maskulin yang mereka tunjukkan akan dapat memikat hati wanita yang ingin mereka pikat.

Ada betul dan ada salahnya juga. Sifat maskulin lelaki tidak perlu ditunjukkan sepanjang masa. Ianya perlu ditonjolkan pada waktu-waktu tertentu sahaja.

Kerana terkadang sifat maskulin ini akan membuat wanita jatuh hati dan bertambah sayang. Tetapi terkadang ianya akan membuat para wanita berasa ‘annoy’ dan tidak selesa juga.

Pandangan Yang Ceria Dan Mesra

Jenis pandangan lelaki yang suka terhadap anda ialah satu pandangan yang ceria dan juga mesra. Anda perlu ketahui bahawa lelaki ini memang susah untuk senyum. Tetapi sekali mereka berikan satu pandangan yang ceria kepada anda, pasti ianya mampu mencairkan hati anda.

Ada juga lelaki yang memang mempunyai perwatakan yang ramah dengan semua orang. Tetapi mereka ini akan mengkhaskan satu pandangan yang khusus buat orang yang mereka cintai.

Jenis Pandangan Lelaki

Walaupun mereka menghadapi hari yang sukar, mereka tetap akan memberikan pandangan yang ceria dan mesra apabila bertemu dengan anda.

Memberikan Sepenuh Perhatian Termasuk Jenis Pandangan Lelaki

Perempuan ini merupakan makhluk yang sangat suka apabila diberi perhatian kepada mereka. Maka para lelaki di luar sana, jangan lupa berikan perhatian yang secukupnya kepada mereka.

Ingatlah wanita jika lelaki itu memberikan sepenuh perhatian sewaktu bersama dengan anda, maka pilihlah dia sebagai teman hidup.

Baca Juga:

1 thought on “5 Jenis Pandangan Lelaki Kepada Wanita”

  1. Pingback: 5 Tanda Lelaki Tak Suka Kita - Baitul Taaruf

Leave a Reply

Scroll to Top

Terbaru..

share with the world

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
%d bloggers like this: